Kom en beleef! Lulu Wang presenteert en legt de culturele achtergrond uit: Chinees concert in het Theater aan het Spui te Den Haag op 28 juni 2014

l-9l-1MengjieHan_325_183_70_c1_left_topl-4l-5l-2l-6l-3Dat Chinezen goede koks zijn, is ons bekend. Maar dat ze ook mooi kunnen zingen en dansen en uitstekend instrumenten kunnen spelen, maken wij niet elke dag mee. Tijd om met hen nader kennis te maken. Dit vinden o.a. Stichting Chinese cultuur en Vereniging Nederland-China ook.

Hierbij nodigt Lulu Wang, namens SCC en VNC, u van harte uit voor een Chinees concert in het Theater aan het Spui te Den Haag op 28 juni 2014.
Het belooft een wervelende avond te worden, waarin oost en west elkaar ontmoeten, met zang, dans, piano, Chinese luit en saxofoon.

Lulu zal Lulu niet zijn als ze alleen de avond presenteert. Ze legt u ook, aan de hand van Chinese legenden en sprookjes, uit waarom Chinezen de wind bezingen, de bergen bewonderen, van regen en wolken dromen en waarom grazende koeien en paarden hen tot zang en dans inspireren. Zo geniet u niet alleen van de Chinese podiumkunst maar begrijpt u ook de culturele achtergrond waaruit ze voortkomt.

Voor meer info, bestellen kaarten (15.00 euro voorverkoop en 17,50 euro bij de balie theater) en voor gratis mediakaarten >>> >>