Liefdespassage 3 uit Bedwelmd, nav naderende geboorte multimedia Book App Zomervolliefde blogt Lulu Wang deze zomer alleen maar over de liefde

P1360709

Chrisssssssss, ik roep zijn naam, die magie bevat. Ontroerd door wat hij ziet gaat hij door met mij liefkozen. Ik houd mijn armen boven mijn hoofd gekruist en voel zijn haren mijn huid prikkelen. Hij ademt diep – alsof hij zich vermant – en raakt met de tak mijn buik aan, waarop een elektrische stroom door mij heen flitst. Als een komeet door de sterrenhemel. Kort, hevig en onomkeerbaar. De elektriciteit bereikt mijn hoofd en ik zie niets meer, voel niets meer en hoor niets meer. Ik hunker alleen. Mijn tenen krommen zich om te voorkomen dat ik het uit zal gillen van verrukking, die mij verbijsterd achterlaat. Hij ziet mijn kuiten samentrekken en verhoogt zijn tempo van strelen, via de tak, in een ritme dat overeenstemt met de explosietjes in mijn cellen én met het liedje van cicaden in de struiken. Hij vindt mijn voetzool en kietelt mij daar. Ik geef een gil. Zoals nooit tevoren wil ik hem voelen. Niet zijn tak, maar zijn hand, zijn buik, zijn bron van mijn vreugde en zijn benen, verstrengeld met de mijne, als takken kamperfoelie met elkaar, onlosmakelijk en onafscheidelijk.
Ik ben een bloemetje dat wacht op de hand van een jongetje die mij plukt, tot pulp kneedt en die mij verandert in een vleugje herinnering van zijn eerste parfum. Het parfum van zijn verovering, van mijn over-gave. Toe, Chris, druk mij tegen je aan tot ik stik. Als ik stik, ben ik er niet meer. Dan ben ik een deel van jou. Daar voel ik me thuis. Een berg vermorzelt mij. Ik verscheur. En val flauw.

Lulu wenst je veel leesplezier in de zomer vol liefde toe!

– Superzomeraanbieding: alle boeken (inclusief ‘Bedwelmd’) van Lulu as Windows 8 Book App voor 2,99 euro, inclusief de nieuwste Multimedia Book App de tweetalige gedichtenbundel Zomervolliefde/爱满夏天. Klik op het plaatje om de boeken te downloaden https://luluwang.nl/?page_id=12788

屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

Klik hier en bestel papieren boek ‘Bedwelmd’.