Lulu met de (leren)broek aan

Gisteren zag ik een zumbavriendin van mij een leren broek dragen. Mijn ogen glinsterden van begeerte. Tot voor kort had ik niets met broeken. Geloof je mij niet? Zoek één foto van mij uit waarop ik een broek aan heb en dan win je een koelkast! Nou ja, wat ik bedoel is dat ik vond mezelf tot voor kort allesbehalve geschapen voor een broek. Mijn benen beeldden een O uit en mijn dijen deden mij denken aan twee uit de kluiten gewassen eikenbomen.
 
Die o-benen heb ik nog steeds, maar het vet rondom mijn dijen telt minder lagen. Dankzij mijn stalen wilskracht. Ik eet sinds twee jaar ’s avonds alleen maar fruit. Hierdoor ben ik zelfs een keer flauwgevallen. Wie wil afvallen moet flauwvallen. Niet gezond, ik weet, maar de keerzijde van de medaille is dat ik me eindelijk geschikt vind voor een broek.
 
Om te vieren dat ik nu geen benen als eikenbomen meer heb, ga ik niet zomaar een broek kopen, maar ik ga sparen voor een leren broek. Zoiets als sommige Chinezen die diep in een berg wonen. Ze sloegen TV en videoapparaten over en schaften zich meteen een tablet aan. Films kijken via Youku (een soort Youtube voor Chinezen).
 
Ik beloof jullie dat ik een foto maak als het zover is! Klik hier om nieuwe modellen leren broeken te zien.
 
Liefs en dank,
Lulu
Foto: Een van de weinige foto’s waarop Lulu geen rok of jurk draagt.
Fotograaf: Roger Voorn.