Kans bestaat dat ik jullie niet tijdig of helemaal niet meer kan bereiken.

Attentie:

Door een foutieve handeling is de harddisk van mijn computer grotendeels gewist. Zo ben ik bijna alle emails en documenten van de afgelopen jaren kwijt. Ik kan het leeuwendeel van mijn zakelijke en persoonlijke contacten niet meer vinden. Kans bestaat dat ik jullie niet tijdig of helemaal niet meer kan bereiken. Zouden jullie mij zsm willen mailen : luluwanggz@gmail.com of sms’en: 06 5491 8954, als jullie niets van mij horen?

Als een van jullie een programma of raad weet, iets wat mij kan helpen de mails van Outlook Express (daar zitten bijna al mijn data) herstellen, zou je mij willen mailen? luluwanggz@gmail.com

Bij voorbaat dank voor jullie begrip en met lieve en dankbare groet,

Lulu Wang
Fotograaf: Wilma Kuijpers.