Nederland, wo ai ni, Lulu Wangs novelle, helpt Nederlands meisje naar een zomerkamp in China

IMG_2977 (1)

L., een meisje op een middelbare school in Nederland, wil graag naar een leuk zomerkamp in China. Om de dure reis te bekostigen, organiseerde ze samen met haar dierbaren een benefietavond. Lulu gaf haar een exemplaar Nederland, wo ai ni cadeau en hiermee heeft ze een aardig bedrag voor kunnen krijgen.

Dit is haar mail aan Lulu. Ik wens L. veel plezier en succes in het zomerkamp in China toe! Trouwens, ik help jonge mensen graag door middel van een gratis boek van mij als ze op een benefietavond geld willen inzamelen voor hun schoolreis naar China!

Liefs en dank,

Lulu

Beste Lulu Wang,

Afgelopen woensdag heeft de Benefietavond van SARV voor de Summerschool in China plaatsgevonden in Studio 6 op Mediapark Hilversum. Het was een enorm succes! Er heerste een hele fijne sfeer, met een super leuke groep van circa 100 gasten en inspirerend programma. Bovendien is er een prachtig geldbedrag opgehaald, die meer dan 2x zo groot was dan gehoopt. Na de fotoveiling kwam de gesigneerde boekenveiling, waarvan één van de drie boeken uw boek was. Ik had de eer gekregen deze te mogen veilen. Uw boek “Nederland, wo ai ni” is voor mooi bedrag geveild, en mijn oma was de hoogste bieder! Zij wist dat ik uw boek graag wilde hebben, mede vanwege het fijne mailcontact dat ik met u heb gehad en het mij een heel interessant boek leek! Zij heeft het boek daarom op de veiling gekocht als kadootje voor mijn examens. Bijgevoegd een foto van mij tijdens de veiling van uw boek.

Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage en veel succes gewenst met alles.

Met vriendelijke groeten,

L.

屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

Koop of downloadboeken van Lulu Wang vanaf 3,99 euro >>> >>