Samen met Inter Dias maakte ik een Wereldreis door eigen stad op zo. 24 maart 2013

SAM_9660SAM_9780

Afgelopen zondag had ik de eer en genoegen om deel te nemen aan een boeiende bijeenkomst in het Nutshuis Den Haag, mede georganiseerd door Stichting Inter Dias. Rond 12.55 uur op die dag heb ik een lezing gegeven op het hoofdpodium. Het was fijn om op deze manier kennis te maken met mijn stadsgenoten die afkomstig zijn van verschillende landen. Daarna heb ik een signeersessie gegeven.

Ik prijs mij gelukkig dat ik in een stad woon en werk die zo kleurrijk als de regenboog is.

Ik feliciteer Inter Dias en andere organisaties die de dag onvergetelijk voor mij hebben gemaakt. Niet alleen door de fijne samenwerking met Inter Dias, door de vele bezoekers van dit evenement, maar ook door Harry, een wajangpop speler. Hij heeft tijdens een voorstelling op die dag het exotische Indonesie en zijn hartverwarmende cultuur met een paar touwtjes vertolkte.

Fotograaf: J. Wang