Samenwerking met de illustrator Xiaoling Huang voor Nederland,wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

IMG_3404-k

In dit digitale tijdperk gaat het letterlijk en figuurlijk om snelle verbinding met elkaar. Samenwerken aan een project, in mijn geval, aan een boek, kan wonderbaarljk werken. 1 plus 1 is niet 2, maar kan talloos zijn. Voor mijn nieuwe tiende boek heb ik heel fijn samengewerkt met de illustrator Xiaoling Huang. Ze werkte toen in Stuttgart in een grafisch ontwerpbureau. Gedurend een jaar hebben wij door skypen, bellen en emailen elkaar prima weten te verstaan over hoe wij haar schilderijen en mijn tekst het best konden combineren tot een geillustreerd boek. Met mooie resultaten, vind ik.

Ik dank Xiaoling voor haar kunstwerken die mijn nieuwe boek opluisteren. Voor de kunstliefhebbers: vanaf vandaag is een aantal van de illustraties via mijn webshop
verkrijgbaar, klik hier voor meer info.

Ik wens Xiaoling nog meer schilderijen toe. Tevens hoop ik met nog meer kunstenaars en andere vakmensen te mogen samenwerken om mooie boeken voor onze lezes te mogen maken.

Liefs en dank,

Lulu