Uitnodiging boekpresentaties ‘Nederland, wo ai ni'(NL)/’Regenland wo ai ni’ (BE)

Mijn lieve Nederlandse en Vlaamse vrienden,

Samen met jullie zou ik de vreugde willen delen bij de uitgave van het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) /Regenland, wo ai ni(BE).

Van harte nodig ik jullie uit voor de boekpresentatie op 22 december om 19.30 uur in de Kerk van Charlois, Rotterdam. Als je wil komen, zou je zsm willen mailen naar luluwanggz@gmail.com? Van ‘Charlois 550’, de organisatie van de lezing, mag ik vijftig vrije kaarten weggeven.

Tevens nodig ik alle journalisten onder jullie uit voor de boekpresentatie en persvoorstelling op donderdag, 13 december, om 13.00 uur in het Stadhuis van Antwerpen.
– De Schepen van Cultuur van de stad Antwerpen zal een woordje tot mij richten en het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.
– Na een persmoment zal Xiaolan Ji http://jixiaolan.nl/ , sopraan en halffinalist Holland ’s got talent 2011, een traditioneel Chinees liedje zingen.
– Ter afsluiting zullen alle aanwezige journalisten een exemplaar van Regenland, wo ai ni ter plaatse ontvangen.
Graag een mailtje naar luluwanggz@gmail.com om je aanwezigheid te bevestigen.

Tenslotte nodig ik iedereen uit voor mijn lezingen en signeersessies in Vlaanderen.
Informatie over mijn signeersessies en lezingen in Nederland staat in Agenda van www.luluwang.nl.

Ik verheug me jullie te mogen zien en spreken!

Met lieve en dankbare groet,

Lulu Wang

www.luluwang.nl

Nieuw: Lulu’s tiende boek Nederland, wo ai ni(NL)/Regenland, wo ai ni(BE). Humoristisch en openhartig. Gebonden, in luxe uitvoering, omslag satijn look, 16 full-color illustraties, 128 pagina’s. Ideaal kerst- en Nieuwjaarscadeau voor maar € 12,50.

Download book app Nederland, wo ai ni: Apple Store of in de Android Store/Google Play.