Vijf mensen in het bijzonder danken voor Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

Nu mijn nieuwe boek Nederland, wo ai ni verschenen is, wil ik vijf mensen in het bijzonder danken.

Xiaoling Huang, die prachtige illustraties voor dit boek gemaakt heeft. Zonder haar werken zou dit boek niet zo mooi zijn als nu. Naast mooi schilderen is Xiaoling een goede fotograaf en een prachtmens. Ik wens Xiaoling een schitterende kunstenaarscarriere toe!

Jan Vanhaelen en Ewald Krijnen, mijn twee toegewijde redacteuren die mij dag en nacht bijstaan in de redactie en die mij een hart onder de riem steken. Zonder Jan en Ewald zou ik het niet hebben gered gezien de werkdruk en stress nu ik mijn eigen boeken uitgeef. Jan en Ewald zijn mijn reddende engelen!

Rene Bouman en Lilianne Schoonbrood, Uitgeverij Boekenplanhttp://www.boekenplan.nl/ , die mij in het hele proces krachtig hebben bijgestaan, vooral ten behoeve van het drukken van het boek. Dat dit boek zo mooi is geworden is mededankzij Rene´s expertise en engelengeduld. Rene is een schat!

Bron foto: Boekenkast.be