Welkom op concert/boekpresentatie ‘Nederland, ik houd van jou’ op 9 juni in de Dr. Anton Philipszaal te Den Haag

Het was geen liefde op het eerste gezicht – cultuurschokken stonden mij in de weg. Nu woon ik hier al een kwarteeuw en heb negen boeken, voornamelijk over mijn jeugd in China, geschreven. Stukje bij beetje ben ik van Nederland gaan houden. Het gevolg is mijn tiende boek/Book App Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou).

Book App en e-Taal
Meegevoerd door de innovatiegolven van mijn nieuwe vaderland (China is mijn moederland) breng ik dit boek voorlopig alleen als Book App uit. Papieren boek volgt. Ook mijn bloemrijke schrijfstijl heb ik ingeruild voor een korte en bondige e-taal.

Film
Eveneens voor het eerst geef ik mijn boek in eigen beheer uit. Zo kan ik de nevenrechten zelf exploiteren. Gisteren hoorde ik van Jimmy Tai Films dat de korte film Special Offer, gebaseerd op mijn boek, klaar is voor vertoning.

Concert/Boekpresentatie Zie deze >>> youtubefilm over het concert/de boekpresentatie en over de Book App

Het is ook de eerste keer dat mijn nieuweling wordt ingeluid door een concert. Op zaterdag 9 juni 2012 om 20.30 uur geeft het Residentie Orkest ter presentatie van mijn nieuwe werk in de Dr Anton Philipszaal te Den Haag een concert Nederland, ik houd van jou. Het orkest speelt muziek van Nederlandse componisten. Ik heb de muziek uitgekozen als hommage aan het land dat mij voedt en inspireert. Deze muziek is ook te horen in mijn book app. Tijdens het concert/boekpresentatie lees ik voor uit mijn nieuwe werk.

U bent van harte welkom op het concert/de boekpresentatie op 9 juni 2012, waarop ik Wo ai ni tegen Nederland zeg! De kaartenverkoop is vandaag gestart.

Bujian busan (Ik ga niet weg voordat ik jullie daar zie)!

Lieve en danbkare groet,

Lulu Wang
www.luluwang.nl
Noot voor de media:
Info en contact
Lulu: 06 5491 8954
E-mail: luluwanggz@luluwang.nl
Of
Het Residentie Orkest
Voor persvragen: 070-8800220
pers@residentieorkest.nl
Voor kaarten:
070-8800333
www.residentieorkest.nl

Afbeeldingen 1 en 4: Xiaoling Huang.
Bron foto 2: Jimmy Tai Films.
Bron foto 3: Residentie Orkest.