Recente activiteiten van Lulu Wang, auteur, uitgever, oprichter van het Lulu Theater en Filmstudio Lulu Wang

foto (33)image1. Adam en Eva in China
—->Boek
Omdat ik zo vaak lezingen geef over de Chinese cultuur en cultuurverschillen tussen NL en CH, heb ik mijn lezingen eindelijk samengevat in een kort en bondig, humoristisch maar haast filosofisch boek

Lees info >>> >>
Kijk naar de Boekfilms per hoofdstuk van het boek, zodat je het boek niet zelf hoeft te lezen om een indruk te krijgen van elk hoofdstuk >>> >>
Lees passages uit dit boek >>> >>

2. Adam en Eva in China
—->Dansvoorstelling

Bij mijn lezingen organiseer ik vaak zang- en dansvoorstellingen ter ermee verband houden en ter opluistering van het event, daarom heb ik het Lulu Theater opgericht.
Kijk naar de eerste dansvoorstelling Adam en Eva in China, een co-productie van Groundbrekers d/f en het Lulu Theater

3. Adam en Evan in China
Film

Zie punt 1

4. Live Talkshow

Ik ben bezig met Film Studio Moment4us en een van de eerste culturele centra in Nederland, gevestigd in Den Haag, Weiming Chinese Cultural Club, , met het opzetten van een live talkshow, die tevens in China eventueel op een populair TV/site kanaal uitgezonden zou worden.

Ik zou in de talkshow (in het CH en later ook in het NL) aan het publiek/NL/CH vertellen over de Europa die ik aan den lijve heb ondervonden. Mijn nadruk is wat het mooie en boeiende is aan Europa in het algemeen en in NL/BE in het bijzonder.

5. Synergie tussen kunstenaars en mij als dichter – een gedichtenbundel

Mijn huidige project is een gedichtenbundel rijkelijk geillustreerd door vier kunstenaars (NL, BE en CH), en de gedichtenbundel is in het NL, CH en EN. Wij zijn bezig met het organiseren van een boekpresentatie en tentoonstelling van de deelnemende kunstwerken.

6. Kinderboek
Ik ben bezig met mijn eerste kinderboek Yin en Jantje. Het gaat over een Chinees meisje Yin en een Nederlandse jongen Jantje, beiden 7 jaar.

3-3-2014 adam en eva ABC reeks<<< << Download Book App/E-book Adam en Eva in China vanaf € 3,99

Bekijk de Trailer van de Boekfilmreeks Adam en Eva in China