Welkom op Lulu Wangs gesprek met het publiek, Berkel, 2 oktober 2015

meidhlez1Bron >>> >>

3B-Krant
01 sep 2015

LANSINGERLAND – Op vrijdag 2 oktober is de Chinese schrijfster Lulu Wang aanwezig in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs bij de stand van Sensoor. Daar praat zij over eenzaamheid. Ze heeft daar zelf als Chinese immigrant en auteur ervaring mee. De activiteit is onderdeel van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Bibliotheek Oostland participeert met het thema ‘Eenzaamheid en Boeken’. Na afsluiting van een lezing kunnen de aanwezigen vragen stellen. De telefonische- en chat hulpdienst Sensoor is aanwezig. Vanaf 15 uur is Lulu Wang is van de partij.

De initiatiefnemer is Sensoor + Jongeren Informatie Punt (JIP) Haaglanden

Bron Sensoor>>> >>

In gesprek met Lulu Wang & Sensoor @ bibliotheek Berkel en Rodenrijs

vrijdag 2 oktober 2015, 15.00 – 17.00
Op vrijdag 2 oktober is schrijfster Lulu Wang aanwezig in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs bij de stand van de telefonische- en chathulpdienst Sensoor Lansingerland.

Je bent van harte welkom vanaf 15:00 uur. Schrijster Lulu Wang vertelt dan open over haar ervaringen met eenzaamheid als Chinese immigrant en auteur. Er zijn diverse boeken over eenzaamheid te vinden + de mensen van Sensoor gaan met u in gesprek. Er liggen diverse boeken over het thema onderwerp bij de stand. Ook worden er folders uitgedeeld, zodat u weet waar Sensoor voor staat.

Later is er ook nog de mogelijkheid om boeken van Lulu aan te schaffen & die door haar te laten signeren.

Het nummer één gespreksonderwerp bij Sensoor is eenzaamheid.

Telefoonnummer Sensoor Lansingerland: 0900-0767
(0,05 ct. p.m.)

https://www.sensoor.nl/
http://www.bibliotheekoostland.nl/
http://www.lansingerland.nl/