Presidentieel menu op de Horecava, Patrick van Otten van Hotels van Oranje en Wan Zhang Dong van Wok de Mallejan verzorgden het menu en Eric Hellingman, Alain Caron en Lulu Wang verzorgden de uitleg voor de genodigden

_DSC0004 (4)

Bron >>> >>

Hotels van Oranje en Wokrestaurant De Mallejan kookten het exacte menu van het bezoek van de Chinese president aan Nederland in het Aziatisch Paviljoen op de Horecava na.

Presidentieel menu op de Horecava
Chefkoks Patrick Otten van Hotels van Oranje (Noordwijk) en Wan Zhang Dong van Wokrestaurant de Mallejan (Maarssen) kookten exact het menu dat beide restaurants verzorgden voor de Chinese President Xi Jinping, tijdens het Sino Dutch Economic Forum 2014 in Noordwijk, na.

Het Presidentieel menu omvat een Nederlandse deel met o.a. een proeverij van vis en een Chinese sectie met o.a. vleesreepjes met vissaus en aubergine.

Lulu Wang verzorgde de presentatie en uitleg voor de genodigden, terwijl de eigenaar van De Mallejan, Huan Yeu een toelichting op het Chinese menu gaf.

Het eerste gerecht van dit deel van het menu was een salade van bami waarvoor Wan Zhang Dong de kunst van het ‘bami-slaan’ presenteerde. De organisatie van het diner was mede in handen van Vereniging Chinese Horeca Ondernemers.

Eerste publicatie door Hans van de Meeberg op 12 jan 2016

Laatste update: 12 jan 2016
Fotograaf: Eric Hellingman

屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

Koop of downloadboeken van Lulu Wang vanaf 3,99 euro >>> >>