Reacties op Boekpresentatie Levenlangverliefd/Duovoorstelling Lulu Wang en Xiaolan J/ opening expositie Sofie Xie op 3-3-2015 in Gallery 5&33 Art’Otel Amsterdam

中1-DSCF0295goedIMG_1381klein1-DSCF0303klein1-DSCF0315goedklein

Samenvatting door een aanwezige, J.

J. schreef op 5-3-2015

Beste Lulu: Onderstaande tekst schreef ik eergisteren al op mijn FB-pagina:

“Gisteren was ik, op uitnodiging van Lulu Wang, aanwezig bij de presentatie van haar nieuwste boek “Levenlangverliefd”. Dat was in de 5&33 Gallery van het schitterende Art’Otel aan de Martelaarsgracht te Amsterdam.

Uiteraard was er opnieuw een mooi weerzien met Lulu, maar het ging niet alleen om haar presentatie. Deze werd in samenwerking met een prachtige tentoonstelling van schilderijen van de Chinese/Nederlandse kunstenares Sophie Xie gehouden.

En natuurlijk was een muzikaal optreden in het programma opgenomen.

Niemand minder dan de Chinese sopraan Xiaolian Ji zong een prachtig Chinees lied.

Na het officieel gedeelte was een marathon signeersessie georganiseerd. De kunstenaars die aan het nieuwe boek van Lulu Wang hadden meegewerkt, namen plaats achter een tafel om te signeren. Ik heb met iedereen uitgebreid kunnen praten. Ik moet eerlijk bekennen dat het een bijzonder gevoel is om je tussen die kunstenaars/auteurs te bevinden en gesprekken aan te gaan, soms zelfs in het Engels. No problem at all

Ik heb nog geen foto-impressie van dit evenement, dat komt nog wel.

Hier is in elk geval alvast iets waarop ik zeer trots ben. De handtekeningen en Chinese karakters van Lulu Wang, Sophie Xie, Vincent Messelier, Marion Cleyne en Stefan Partiman in het boek van Levenlangverliefd.

Verder ontmoette ik de maker van de cover van het boek Adam & Eva in China, Jaap Vermeij en diens vriendin. Wij hebben e.e.a. over onszelf uitgewisseld en wellicht dat dit leidt tot nieuwe contacten en activiteiten.

Heel apart om als Oud-Gelaener, “govie” en nu ook nog als de blauwe diender te midden van de artistieke wereld te vertoeven. Mijn leven als pensionado is in een woord geweldig te noemen.”

Wat ik er nu nog aan wil toevoegen is dat het een fantastisch mooi boek is. Diepzinnige gedichten/teksten die emotioneel aansluiten op de illustraties.
Een verzameling van woorden die op mij een diepe indruk achterlaten en mij inspireren om nog meer teksten te schrijven bij schilderijen van mijn broer A.

Samenvatting door een aanwezig T.

Vandaag was ik in Amsterdam. Kunstenares Mw. Sofie Xie exposeerde daar haar schitterende kunstwerken. Tegelijkertijd presenteerde Lulu Wang op dezelfde locatie haar nieuwe dichtbundel Levenlangverliefd. Dit prachtige boek is extra bijzonder omdat het naast de prachtige poëtische teksten van Lulu, rijkelijk gevuld is met kunstwerken van vier talentvolle kunstenaars, namelijk Marion Cleyne, Vincent Messelier, Steven Partiman en Sofie Xie.

Alsof dat nog niet genoeg was werden we ook nog getrakteerd op een prachtig nummer van de naar mijn mening waanzinnig goede zangeres Xiao Lan Ji. Alles bij elkaar een streling voor het oog, oor en hart.

Over hart gesproken: hoewel ik genoot van alles om me heen vond ik het vooral heerlijk om Lulu weer te kunnen zien en omhelzen. Zij verrijkt al vanaf 1997 mijn leven met haar hartverwarmende vriendschap. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer dat zij een presentatie of een lezing geeft; het is elke keer weer een feest. Ik kan het echt iedereen aanraden haar lezingen te bezoeken. Het is altijd weer een avond vol met bijzondere indrukken en vaak nieuwe inzichten. Hetzelfde kan ik zeggen over haar boeken: Levenlangverliefd is voor mij nog nieuw maar niet lang meer. Ik ga er morgen meteen in lezen maar nu eerst even lekker slapen! Morgen zal ik foto’s delen en ook wat videomateriaal.

G schreef op 5-3-2015:

Dat boek komt volgende keer. Gelukkig was er goede opkomst en de locatie was zeer imponerend. En mooie tentoonstelling.

was toch mooie bijeenkomst in Hotel. Keurig geklede mensen en aardig personeel. en heerlijke koekjes xx

S. schreef
Was blij en enorm aangemoedigd door de opening gister.

M. schreef
Ik had een topavond!…

L. schreef op 4-3-2015
Ik ben erg blij kunnen aanwezig bij presentatie, het is erg mooi.
Nogmaals bedankt…

Y. schreef
Ik vond het zo leuk je eindelijk in het echt te ontmoeten. Dank je wel voor je lieve woorden.

M. schreef

En dan gister de presentatie van je bundel. Helaas helaas, moet in den haag op een vergadering zijn, en kon dat niet missen.

Heb al wel gehoord van S., dat ik veel heb gemist. Heel jammer.

J. schreef op 3-3-2015
(Ik was) in A’dam om je persoonlijk te ontmoeten tijdens de schitterende presentatie van de nieuwe bundel.

L. schreef:
Dank je voor je mooie presentatie… Wij hebben genoten van je.

C.schreef:
Ik vond de combinatie van kunst boeken en zang zeer geslaagd. En een zeer goede presentatie en vragen aan Sofie waardoor voor mij de kunst tot leven kwam. Even scheen de zon in 5&33 Gallery Art’Otel Amsterdam liefs

J. schreef:
Lieve Lulu.
Wat ontzettend fijn om je weer te zien!! … Maar vooral vond ik het leuk om jou weer te zien! Ik wens je heel veel succes met alles wat je zelf onderneemt. De presentatie zag er strak uit!! Ik heb ook je schoenen vol bewondering bekeken!! Wat een hoogte! groetjes xxx, J.

N. schreef:
Dat was een superleuke boekpresentatie van Lulu Wang

Foto: Boekpresentatie Levenlangverliefd, 3-3-2015. Schoenen: www.rlongtou.nl >>> >>

Levenlangverliefd
Gedichtenbundel, in het Nederlands en in het Chinees, per gedicht een kunstwerk ter illustratie
€ 19.95
148 bladzijden, full-color, fraai vormgegeven, ideaal als cadeauboek
Uitgeverij Lulu Wang

cover_levenlangverliefd_defitief 1020-01 (4)

Koop het papieren boek € 19.95 >>> >>

Download dit boek als Book App / E-Book vanaf € 6,99
— Windows 8 Book App, € 6,99 >>> >> (compatibel met alle vormen computers)
— E-Book bij Kobo, € 6,99 >>> >>
— E-Books bij Google Play Books, € 6,99 >>> >>
— iBook in iTunes/Apple Store € 6,99 >>> >>
— E-Book bij Lulu.com, € 6,99 >>> >>
— E-Book bij Amazon, +- € 8,99 >>> >>