Hoera! Gratis internetboek/Book App/ eBook/Boekfilms/Dansvoorstelling (Papieren boek verschijnt in juni 2014) Adam en Eva in China staan klaar om je lees-, kijk-, luister- en multimediaplezier te geven!

3-3-2014 adam en eva ABC reeksMijn lieve penvrienden,

Hoera!

Tot uw dienst! Gratis internetboek/Book App/ eBook/Boekfilms/Dansvoorstelling (Papieren boek verschijnt in juni 2014) Adam en Eva in China staan klaar om u lees-, kijk-, luister- en multimediaplezier te geven! Elke dag kunt u een stuk van het boek gratis lezen hier op mijn website bij Digitaal Boek, ingeleid door een film uit de Boekfilmreeks Adam en Eva in China.

Adam en Eva in ChinaWindows screenshot1Downloaden mogelijk. Je kunt het hele boek ook downloaden als multimedia Book App/eBook (156 blz) vanaf 3,99 euro. Het boek telt 156 bladzijden en 20 hoofdstukjes, ieder hoofdstuk wordt ingeleid door een film uit die Boekfilmreeks.

dans adam en evaDe boekpresentatie en dansvoorstelling Adam en Eva in China is in Den Haag op 1 mei 2014 om 10.00 uur. Ik heb een aantal perskaarten en een aantal vrienden-/familiekaarten gekregen. Als u de boekpresentatie/dansvoorstelling wilt bijwonen, mail mij aub naar: luluwanggz@gmail.com. Wie het eerst komt, die het eerst maalt:-)

Na maanden dag en nacht ploeteren achter de PC ben ik eindelijk in staat om u, elke dag lees-, kijk-, luister- en multimediaplezier te geven! Daar ben ik heel blij om.

Tot ziens via het Gratis internetboek hier op mijn site/Book App/eBook/Boekfilms/Dansvoorstelling (Papieren boek verschijnt in juni 2014) Adam en Eva in China!

Liefs en dank
Lulu

<<< << Download Book App/E-book vanaf € 3,99